Dag 12 - Beieren - Reisverslag uit Sankt Englmar, Duitsland van John en Sandra - WaarBenJij.nu Dag 12 - Beieren - Reisverslag uit Sankt Englmar, Duitsland van John en Sandra - WaarBenJij.nu

Dag 12 - Beieren

Door: JohnSandra

Blijf op de hoogte en volg John en Sandra

09 September 2011 | Duitsland, Sankt Englmar

Jammer genoeg was het ook vandaag hier in Beieren geen super weer. Maar de temperatuur lag weer een stukje hoger en het is 95% van de dag droog geweest. Met andere woorden; wij klagen niet!

De foto's van gisteren zijn 's middags tussen 13.00 en 16.30 uur gemaakt Esther. Heel bijzonder sfeertje in het bos, met die wolkenslierten die door de bomen waaiden.

Vandaag hadden we zin in citylife. Lekker een beetje shoppen en rondslenteren. We hadden verder kunnen rijden, maar hebben voor Deggendorf gekozen (geen kermis, Lederhose ;-) )

Daarna nog een mooi rondje door de omgeving gemaakt. We hadden wat willen wandelen bij de Grosse Arber, maar daar was een belangrijke biathlonwedstrijd bezig, dus ze hingen daar 'mit die Beine draussen'.

Weer wat verder gereden, langs de camping waar we ca. 15 jaar geleden hebben gestaan met de tent (horen jullie ook vioolmuziek?). Wat dorpjes verderop een Beierse (!) whisky gekocht voor John (ook geproefd en hij was lekker) en een hazelnoot-room likeurtje voor Sandra (ook geproefd en ook lekker - hik) :-)

De weersvoorspellingen voor morgen zijn meer dan goed, dus wij doen met jullie mee wat dat betreft Ellie! Voor de dagen daarna wisselen de voorspellingen heel erg. In Berchtesgadener Land (waar we morgen naar toe reizen) zijn de voorspellingen per dal anders.

Tot de volgende keer!

• 10 September 2011 - 09:29

Nikki En Kaira:

Ha die Ome John en Tante Sandra!
    Wat een mooie foto's maar waar zijn die paarden nou? en Kat K? Ik heb de foto van Kat K op mijn dsi per ongeluk verwijderd. Jullie zijn nu toch in Beieren? Dan kun je vast Kat K wel vinden en een mooie foto van haar maken. Geef ze ook maar een dikke knuffel van mij!
    Geniet er nog lekker van, heel dikke knuffels van ons (ook voor Guinness)
    xxx
    Nikki en Kaira

• 10 September 2011 - 09:44

Anita:

Dag zussie en zwager,
    Fijn om te lezen dat jullie het zo goed naar jullie zin hebben. Mooie verhalen, hier op de site! Ik krijg Nikki niet uitgelegd dat jullie nu wel in Beieren zijn maar dat dat echt niet betekent dat jullie Kat K daar zien! Ha, ha! 'Maar daar kunnen ze daar toch wel even naartoe rijden!' Nee, Nikki dat is echt niet dichtbij! ha ha
    Geniet, geniet, geniet nog de rest van de vakantie! Maar dat is wel aan jullie besteed.
    Kusje je zusje

• 10 September 2011 - 11:14

Ellie:

Hallo John & Sandra,
    Nu denk ik dat het bij jullie ook wel mooi weer zal zijn.
    Fijn hoor jullie trekken er toch op uit ondanks het regnachtige weer.
    Zoals de foto's laten zien hoeft niet altijd de zon te schijnen.
    Geniet er nog van, waar trekken jullie nu naar toe?
    Liefs, Ellie