Dag 14 - Beieren, Ruhpolding - Reisverslag uit Ruhpolding, Duitsland van John en Sandra - WaarBenJij.nu Dag 14 - Beieren, Ruhpolding - Reisverslag uit Ruhpolding, Duitsland van John en Sandra - WaarBenJij.nu

Dag 14 - Beieren, Ruhpolding

Door: JohnSandra

Blijf op de hoogte en volg John en Sandra

11 September 2011 | Duitsland, Ruhpolding

Vandaag stonden we weer op met stralend weer, dus de Rauschbergplannen konden doorgaan!

Het is niet John's favoriet, de cabinelift. John is meer van de stoeltjesliften. Toen we omhoog gingen (gratis, met onze gastenkaart :-) ), moesten er ook 3 hanggliders mee. Die pasten natuurlijk niet, dus alle raampjes moesten open. John vond het niet erg om met de hond onder de hanggliders te kruipen ;-)

Het uitzicht boven was fenomenaal! We hebben de Wilde Kaiser gezien en de besneeuwde toppen daarachter. Aan de andere kant zagen we de Chiemsee en we konden nog veel verder in het achterland kijken. Echt genieten! Nog meer mooie foto's kunnen maken Ellie! :-)

We hebben even op de top rondgekeken. De hanggliders werden klaargemaakt, maar volgens John zou het nog zeker 1,5 uur duren voordat ze zouden gaan vliegen (en achteraf had hij daar ook gelijk in), dus daar hebben we niet op gewacht. Even lekker iets gedronken en toen naar beneden, want het werd warmer en warmer en er stond toch 4 uur voor de afdaling.

Tijdens de afdaling heb ik de biathlon beoefend Hille; ik heb lang gelaufen en ik kon John wel schieten!
John huppelt als een berggeit naar beneden, schuift het een beetje, dan schuift ie mee. En dan staat ie heel geduldig op mij te wachten met zo'n big smile van 'waar blijf je nou'? Dit is toch peanuts? Grrrrr....

Enneh.... we willen niet ruilen, maar jullie zijn van harte welkom! De Kuchen staat klaar!

Veel liefs,
John en Sandra

en een speciaal, nog niet afgesleten pootje van Guinness, voor pa en ma :-)

• 12 September 2011 - 12:53

Ma En Pa:

Jullie boffen met het weer hier waai je uit je jas en is het niet warm. Leuk om de Wilde Kaizer nog eens te zien. Nog veel goed weer deze week. Ma en Pa xxxxx