Aankomst in de Harz - Reisverslag uit Mandelholz, Duitsland van John en Sandra - WaarBenJij.nu Aankomst in de Harz - Reisverslag uit Mandelholz, Duitsland van John en Sandra - WaarBenJij.nu

Aankomst in de Harz

Door: JohnSandra

Blijf op de hoogte en volg John en Sandra

06 Mei 2012 | Duitsland, Mandelholz

Het is perfect weer om met de auto kilometers te verslinden; bewolkt, fris en niet meer dan enkele spatjes regen. Het verkeer zit ook mee, zelfs het Ruhrgebied levert deze keer geen verkeersopstoppingen op.

Om 14.15 uur komen we aan bij het hotel en ze hangen er ‘met de benen buiten’. Nou ja, bijna dan. Het is de eerste zondag van de maand en dan is er een ‘Schlemmerbuffet’.
We krijgen een mooie, lichte kamer toegewezen en terwijl ik de gastenkaart invul, haalt John de bagage uit de auto. Als hij met de spullen binnenkomt, wordt hij door een paar dames aangesproken. Of hij de muzikant is? Eh… nou nee. John wordt steeds populairder; het volgende groepje dames ziet hem zelfs aan voor… masseur!

Als alle spullen op de kamer staan, trekken we de wandelschoenen aan voor een rondje om het stuwmeertje voor het hotel. Vooral Guinness is erg blij de stramheid uit z’n pootjes te kunnen lopen.

Een klein uurtje later zitten we aan een welverdiend biertje (John) respectievelijk een kannetje thee met een overheerlijk stuk huisgemaakte taart (Sandra)!

Heerlijk, vakantie! ;-)

• 06 Mei 2012 - 18:44

Joke :

ziet er lekker uit (de taart) goed gedaan ,
    ik zie het wel het gaat goed met jullie lekker genieten zo hoort het ook gr joke

• 06 Mei 2012 - 18:47

Ellie:

Oh Oh, ik ben echt jaloers op jullie, wat fijn zeg, dat klinkt heel goed. Ha ha ha en die Guinness, leuk hoor. Geniet er maar lekker van en ik hoop dat jullie mooi weer krijgen, en een fijne wandel week.
    En John, succes met de dames.

• 07 Mei 2012 - 08:41

Trudy:

Nou we gaan weer genieten van jullie vakantie, net als jullie, en misschien toch een goed idee, John een bijverdienste erbij, nou veel plezier

• 07 Mei 2012 - 12:54

Theo:

Dat we met John een talent in ons midden hadden was ons al lang bekend, maar dat hij ook nog als musicus en masseur door kan gaan, overstijgt natuurlijk alles.

De reis is goed verlopen en met zo’n begin wordt dit ook weer half werk…. Oh nee, een goed begin is het halve werk, en dat kun je jullie wel toevertrouwen.

Kortom we genieten weer volop van jullie reisverhalen en wensen jullie weer heel veel goed weer en nieuwe ontdekkingen toe met veel mooie foto’s.

Groetjes van de collega’s

• 07 Mei 2012 - 17:37

Arda:

Lekker genieten!!! Ik zou ook voor de thee met overheerlijk uitziende taart hebben gekozen ;-))
    Liefs arda