En wat gaan we nu doen? - Reisverslag uit Mandelholz, Duitsland van John en Sandra - WaarBenJij.nu En wat gaan we nu doen? - Reisverslag uit Mandelholz, Duitsland van John en Sandra - WaarBenJij.nu

En wat gaan we nu doen?

Door: JohnSandra

Blijf op de hoogte en volg John en Sandra

07 Mei 2012 | Duitsland, Mandelholz

Twee verslagen op 1 dag. Het moet niet gekker worden. Is het de groene energie? De erwtensoep van Kukki? Of ben ik gewoon aangestoken door onze ADHD-hond en mijn lieve stuiterman (‘En wat gaan we nu doen?’).

Vanmiddag hebben we, om in de sfeer van Oost en West te blijven, het openlucht museum van Sorge bezocht. Wat we tijdens onze wandeling van vanochtend misten, was daar te zien; een bunker, wachttoren en een IJzeren Gordijn. En dat alles weer in een zee van groen. We werden aangesproken door een groepje van 4. Het werd een heel geanimeerd gesprek. Het bleken namelijk ‘Ossies’ te zijn. Zij wisten ons vanalles te vertellen over het leven achter het IJzeren Gordijn; 15 jaar wachten op een Trabantje, 1 keer in het jaar sinaasappels en bananen kunnen kopen enz. enz.

Morgen willen we een mooie wandeling in de buurt van Schierke maken. De weersvoorspellingen zijn namelijk goed!

• 07 Mei 2012 - 18:44

Joke :

jullie hebben al weer heel wat ondernomen.
    ik blijf jullie volgen hoor ,
    hebben jullie niet in de stoomtrein gezeten?
    was misschien ook wel leuk? ik zie het morgen wel weer doei

• 07 Mei 2012 - 18:54

Esther:

ik denk dat jullie alle 3 al in de allerbelangrijkste vakantiebehoeften zijn voorzien: Sandra kruimeltaart, John de stoomtrein en Guiness de geur van de kukkiworst?

• 08 Mei 2012 - 07:15

Eveline:

Hey! Lijkt wel madurodam dat treintje ;-). Ga nog maar even op zoek naar curryworst, want die is lekkerrrr.... Fijn dat jullie zo aan het genieten zijn! Ik zit vandaag op jouw plekje en kijk tegen die mooie kop van 'stuiterjohn' (op de foto niks van te zien) dus mijn dag kan niet meer stuk!!! Viel spasssss...!!!!