Wernigerode - Reisverslag uit Mandelholz, Duitsland van John en Sandra - WaarBenJij.nu Wernigerode - Reisverslag uit Mandelholz, Duitsland van John en Sandra - WaarBenJij.nu

Wernigerode

Door: JohnSandra

Blijf op de hoogte en volg John en Sandra

09 Mei 2012 | Duitsland, Mandelholz

Het is een beetje grijs weer vandaag, maar het is droog. Na een leuke wandeling in de ochtend, rijden we naar Wernigerode. Een gezellig en mooi stadje. Ook hier ontkomen we niet aan de stoomtrein. We moeten er zelfs lang voor wachten op een kruispunt. Een curieus gezicht.

Tijd voor een beetje ‘shop till you drop’! Ondanks dat we al hier al een keer geweest zijn, zien we weer nieuwe dingen; leuke gevels, straatjes, winkeltjes.

We slaan ook wat sneeuwballen in. De verkoopster heeft me verzekerd, dat ze niet smelten. Ze blijven maar liefst 5 weken goed! :-)

• 09 Mei 2012 - 16:06

Ellie:

Hallo, jullie vermaken je wel, lekker hoor.
    En nu genieten van de sneeuwballen, gaan jullie die allemaal opeten?
    Weten jullie wat Calorieën zijn, dat zijn toch kleine beestjes, die 's nachts je kleding kleiner maken?
    Veel plezier,.....

• 09 Mei 2012 - 17:00

Esther:

och wat klinkt dat toch allemaal heerlijk vanaf hier! en dan dat straatje met die vakwerkhuisjes en kinderkopjes... en die stroomtreintjes... echt een beetje terug in de tijd... geniet!! Esther

• 09 Mei 2012 - 21:54

Joke:

wat maken jullie weer mooie foto`s,
    het ziet er erg mooi uit.
    gr en morgen weer er op uit hi hi