Hakke-hakke-puf-puf!
Door: JohnSandra
Blijf op de hoogte en volg John en Sandra
10 Mei 2012 | Duitsland, Mandelholz
Vanuit het hotel in Mandelholz wandelen we via Königshütte naar Drei Annen Hohne. Geen zware wandeling, maar met dit benauwde weer continu omhoog is natuurlijk een garantie voor een natte rug. Rond half twaalf komen we in Drei Annen Hohne aan. Hier heeft Kukki ook een soepmobiel staan, maar dan zonder forellenrokerij. Voor erwtensoep is het een beetje te benauwd, maar een worstje gaat er wel in.
Wat nu? John en ik zijn het niet helemaal eens over de route. We lopen naar het stationnetje, waar net een stoomtrein is aangekomen. Wat als… Waarom ook niet? Letterlijk om 2 voor 12 storm ik het station in en koop 2,5x een enkele reis van Drei Annen Hohne naar Schierke. Joehoe! Net op tijd! Het is maar een klein ritje, maar erg leuk. We zitten alleen in een wagon en John sprint de hele reis met een grote grijns op zijn gezicht en het fototoestel in de hand van het ene tussenstuk naar het andere :-)
Vanuit Schierke lopen we langs een klein riviertje (Kalte Bode) terug naar Elend en vervolgens Mandelholz, waar de taart op ons wacht. We hebben wat Calorie-beestjes nodig, want onze kleren beginnen wat los te zitten ;-)
10 Mei 2012 - 16:16
Joke :
we zien het wel weer Oma en ik wat jillie allemaal gedaan hebben vandaag super leuk hoor weer mooie foto`gr ook van oma xx -
10 Mei 2012 - 17:23
Hille:
Heb niet de indruk dat Guiness er heel erg veel interesse in heeft!
Zen jullie binnenkort weer. -
10 Mei 2012 - 21:10
Esther:
heel sfeervol al die stoomtreinen. -
11 Mei 2012 - 07:54
Ellie:
Hallo, wat lekker toch he, gewoon wandelen en pakken wat op je pad komt.
Heerlijk en natuurlijk lekker rustig overal.
Tja, die beestjes, hou ze in de gaten want een maat minder doen ze vlot ;-)
Groetjes, geniet ze. -
11 Mei 2012 - 10:52
Trudy:
hopenlijk blijven jullie een beetje droog weer houden, leuke foto van jou en Guiness in die mooie stoomtrein, ja je moet wel extra eten met al die extra inspanningen, maar zoals ik lees zijn jullie gek op worst en taart dus doe je best, geniet er nog van -
11 Mei 2012 - 11:24
Irene:
Idd een mooie foto San: Facebook!!
Veel plezier nog!